dc.contributor.advisor | Σαχαρίδης, Γεώργιος | el |
dc.creator | Τσιούτρα, Σταυρούλα | el |
dc.date.accessioned | 2016-06-06T12:36:07Z | |
dc.date.available | 2016-06-06T12:36:07Z | |
dc.date.issued | 2013 | |
dc.identifier.other | 11593 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/41555 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.1951 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ | el |
dc.subject.other | ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ | el |
dc.subject.other | ΠΑΡΑΓΩΓΗ -- ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ | el |
dc.title | Βέλτιστος προγραμματισμός παραγωγής σε γαλακτοβιομηχανία για την περίπτωση του γιαουρτιού | el |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Πολυτεχνική Σχολή. Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |