Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.creatorBoziaris, I. S.en
dc.creatorProestos, C.en
dc.creatorKapsokefalou, M.en
dc.creatorKomaitis, M.en
dc.date.accessioned2015-11-23T10:24:11Z
dc.date.available2015-11-23T10:24:11Z
dc.date.issued2012
dc.identifier10.1111/j.1365-2621.2012.03018.x
dc.identifier.issn0950-5423
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/26442
dc.sourceInternational Journal of Food Science and Technologyen
dc.source.uri<Go to ISI>://WOS:000306407200029
dc.subjectFilipendula ulmariaen
dc.subjectlacticen
dc.subjectplant extracten
dc.subjectSalmonellaen
dc.subjectsublethal injuryen
dc.subjectGRAM-NEGATIVE BACTERIAen
dc.subjectOUTER-MEMBRANEen
dc.subjectPHENOLIC-COMPOUNDSen
dc.subjectLACTIC-ACIDen
dc.subjectFood Science & Technologyen
dc.titleAcid-induced injury renders Salmonella Enteritidis PT4 sensitive to the antimicrobial action of Filipendula ulmaria plant extracten
dc.typejournalArticleen


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

ΑρχείαΜέγεθοςΤύποςΠροβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που να σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής