Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.creatorArvanitoyannis, I. S.en
dc.creatorKassaveti, A.en
dc.date.accessioned2015-11-23T10:23:01Z
dc.date.available2015-11-23T10:23:01Z
dc.date.issued2009
dc.identifier10.1002/9781444320923.ch1
dc.identifier.isbn9781405153669
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/25882
dc.sourceHACCP and ISO 22000: Application to Foods of Animal Originen
dc.source.urihttp://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84889271706&partnerID=40&md5=b668dca398cf3cc1290ee8863342bf25
dc.subjectBiological hazards - food poisoning bacteria Salmonella, E. coli and Bacillus cereusen
dc.subjectCodex General Principles of Food Hygiene - and recommendation of HACCP-based approachen
dc.subjectFood safety intentions of top managementen
dc.subjectFood safety management system (FSMS)en
dc.subjectFSMS validation, verification and improvementen
dc.subjectHACCP and ISO 22000 - application to foods of animal originen
dc.subjectHACCP system for managing food safetyen
dc.subjectHazard Analysis and Critical Control Point (HACCP) systemen
dc.subjectISO 22000 - new international generic FSMS standard for food safety management systemsen
dc.subjectTraining - crucial to food safety systemsen
dc.titleHACCP and ISO 22000 - A Comparison of the Two Systemsen
dc.typebookChapteren


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

ΑρχείαΜέγεθοςΤύποςΠροβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που να σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής