Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.creatorArvanitoyannis, I. S.en
dc.date.accessioned2015-11-23T10:22:56Z
dc.date.available2015-11-23T10:22:56Z
dc.date.issued2009
dc.identifier10.1002/9781444320923
dc.identifier.isbn9781405153669
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/25849
dc.sourceHACCP and ISO 22000: Application to Foods of Animal Originen
dc.source.urihttp://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84889478002&partnerID=40&md5=2718e1bf4459c0fa9c633dcaef59f544
dc.titlePrefaceen
dc.typejournalArticleen


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

ΑρχείαΜέγεθοςΤύποςΠροβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που να σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής