Preface
dc.creator | Arvanitoyannis, I. S. | en |
dc.date.accessioned | 2015-11-23T10:22:56Z | |
dc.date.available | 2015-11-23T10:22:56Z | |
dc.date.issued | 2009 | |
dc.identifier | 10.1002/9781444320923 | |
dc.identifier.isbn | 9781405153669 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/25849 | |
dc.source | HACCP and ISO 22000: Application to Foods of Animal Origin | en |
dc.source.uri | http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84889478002&partnerID=40&md5=2718e1bf4459c0fa9c633dcaef59f544 | |
dc.title | Preface | en |
dc.type | journalArticle | en |
Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο
Αρχεία | Μέγεθος | Τύπος | Προβολή |
---|---|---|---|
Δεν υπάρχουν αρχεία που να σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο. |