Προσδιορισμός δεικτών οξειδωτικού στρες σε ιστούς (τετρακέφαλος-καρδιά) και πλάσμα αίματος χοιριδίων κρεατοπαραγωγής μετά από χορήγηση τροφής εμπλουτισμένη με πρωτεΐνη τυρογάλακτος (Whey)
Assessment of oxidative stress markers in piglet tissues (quadriceps and heart) and plasma blood after administration of feed enriched with whey protein
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Μοσχονάς, ΝικόδημοςΌνομα Επιβλέποντος
Κουρέτας, Δημήτριος Δ.
Ημερομηνία
2016Γλώσσα
el
Λέξη-κλειδί
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.