Μικροβιακή αλλοίωση και εμπορικός χρόνος ζωής, μαριναρισμένης σάρκας σαλιγκαριών (cornus aspersum) κατά την αερόβια συντήρηση υπό ψύξη
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Βαλαρούτσου, ΕλίναΌνομα Επιβλέποντος
Μποζιάρης, Ιωάννης
Ημερομηνία
2017Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ζωϊκής Παραγωγής και Υδάτινου Περιβάλλοντος.