Toggle navigation
English
Ελληνικά
Deutsch
français
italiano
español
Ελληνικά
English
Ελληνικά
Deutsch
français
italiano
español
Σύνδεση
Toggle navigation
Προβολή τεκμηρίου
Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Επιστημονικές Δημοσιεύσεις Μελών ΠΘ (ΕΔΠΘ)
Δημοσιεύσεις σε περιοδικά, συνέδρια, κεφάλαια βιβλίων κλπ.
Προβολή τεκμηρίου
Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Επιστημονικές Δημοσιεύσεις Μελών ΠΘ (ΕΔΠΘ)
Δημοσιεύσεις σε περιοδικά, συνέδρια, κεφάλαια βιβλίων κλπ.
Προβολή τεκμηρίου
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Όλο το DSpace
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά ημερομηνία δημοσίευσης
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις κλειδιά
Meat and Meat Products
Συγγραφέας
Arvanitoyannis, I. S.
;
Varzakas, T. H.
;
Tserkezou, P.
Ημερομηνία
2009
DOI
10.1002/9781444320923.ch4
Λέξη-κλειδί
Critical control point (CCP) for foodborne infection prevention
Food-associated outbreaks of illness caused by micro-organisms
Good manufacturing practices (GMPs)
HACCP application in bovine fatling
HACCP system implementation in slaughterhouse - essential management tool
Hazard Analysis and Critical Control Point (HACCP) concept
Meat and meat products
New community legal basis
Non-acid technologies for meat disinfection
Standard operating procedures (SOPs)
Εμφάνιση Μεταδεδομένων
URI
http://hdl.handle.net/11615/25951
Collections
Δημοσιεύσεις σε περιοδικά, συνέδρια, κεφάλαια βιβλίων κλπ.
[19705]
Αναζήτηση στο DSpace
Αυτή η συλλογή
Πλοήγηση
Όλο το DSpace
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά ημερομηνία δημοσίευσης
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις κλειδιά
Αυτή η συλλογή
Ανά ημερομηνία δημοσίευσης
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις κλειδιά
Ο λογαριασμός μου
Σύνδεση
Εγγραφή (MyDSpace)
Πληροφορίες-Επικοινωνία
Απόθεση
Σχετικά με
Βοήθεια
Επικοινωνήστε μαζί μας
Επιλογή Γλώσσας
Όλο το DSpace
English
Ελληνικά