Επίδραση της θερμοκρασίας και του χρόνου βρασμού στην σύσταση των πολυφαινόλων και της αντιοξειδωτικής δύναμης των εκχυλισμάτων πράσινου τσαγιού και τσαγιού του βουνού
Effect of temperature and boiling time on polyphenol content and antioxidant activity of green tea and mountain tea extracts
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/60942/26346.pdf.jpg?sequence=6&isAllowed=y)
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Όνομα μέλους επιτροπής
Βογιατζή-Καμβούκου, Ελένη
Παπαχατζής, Αλέξανδρος
Όνομα Επιβλέποντος
Γκουγκουλιάς, Νικόλαος
Ημερομηνία
2022Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας-Αγροτεχνολογίας.