In vitro μελέτη της αντιοξειδωτικής ικανότητας γηγενών ποικιλιών του μελιού
Ιn vitro study of the antioxidant capacity of indigenous varieties of honey
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Λαγγούρα, Ειρήνη Ι.Όνομα μέλους επιτροπής
Βεσκούκης, Αριστείδης Σ.
Παπουτσοπούλου, Σταματία
Όνομα Επιβλέποντος
Κουρέτας, Δημήτριος Δ.
Ημερομηνία
2022Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.