Μελέτη της επίδρασης τύπων λιπασμάτων στην παραγωγικότητα και στην ποιότητα κριθαριού ζυθοποιίας στην Θεσσαλία
Study of the effect of different types on productivity and quality of brewing barley in Thessaly
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Τσακιρίδης, ΚωνσταντίνοςΌνομα μέλους επιτροπής
Γιαννούλης Κυριάκος
Μπαρτζιάλης Δημήτριος
Όνομα Επιβλέποντος
Δαναλάτος Νικόλαος Γ.
Ημερομηνία
2021Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.