Αντιλήψεις και συμπεριφορές των καταναλωτών για την ασφάλεια και την διατροφική αξία των τροφίμων στην πανδημία του covid-19
Consumer perceptions and attitudes about food safety and nutritional value in the covid-19 pandemic
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Νάτση, Μαρία - Σπυριδούλα Γ.Όνομα μέλους επιτροπής
Καψωριτάκης, Ανδρέας
Λιάκος, Παναγιώτης
Όνομα Επιβλέποντος
Γιαννούλη, Περσεφόνη
Ημερομηνία
2022Γλώσσα
el
Λέξη-κλειδί
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.