Μελέτη και ανάπτυξη λειτουργικού πόσιμου γιαουρτιού στην γαλακτοβιομηχανία
Study and development of functional drinking yogurt in the dairy industry

Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Μπάρκας, ΘωμάςΌνομα μέλους επιτροπής
Παπαδημητρίου, Βασιλική
Ζουμπουλάκης, Παναγιώτης
Όνομα Επιβλέποντος
Γιαννούλη, Περσεφόνη
Ημερομηνία
2022Γλώσσα
el
Λέξη-κλειδί
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.
Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών. Ινστιτούτο Χημικής Βιολογίας.