Προσδιορισμός αντιοξειδωτικής δράσης σε πολυφαινολικές σκόνες από κόκκινα κρασιά διαφόρων ποικιλιών αμπέλου
Assesment of antioxidant activity of polyphenolic powder from red wines of different grape varieties

Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Καραγιοβανίδης, ΧαράλαμποςΌνομα μέλους επιτροπής
Κουρέτας, Δημήτριος Δ.
Γιαννούλη, Περσεφόνη
Όνομα Επιβλέποντος
Στάγκος, Δημήτριος Φ.
Ημερομηνία
2021Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.
Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών. Ινστιτούτο Χημικής Βιολογίας.