Μελέτη διάρκειας ζωής μη γαλακτοκομικού προβιοτικού προϊόντος με βάση τη βρώμη υπό διαφορετικές συνθήκες: μελέτη επαλήθευσης μεθόδου καταμέτρησης Bifidobacteria κατά ISO
A study on non-dairy vegan cereal based matrix for probiotic dessert: determination of shelf life for commercial viability of new product during storage at various conditions: validation of enumeration ISO method of presumptive Bifidobacteria
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Μανάτου, ΣπυριδούλαΌνομα μέλους επιτροπής
Μπαλατσός, Νικόλαος
Ζίφα, Αιμιλία
Όνομα Επιβλέποντος
Γεωργιάδης, Παναγιώτης
Ημερομηνία
2021Γλώσσα
el
Λέξη-κλειδί
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.
Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών. Ινστιτούτο Χημικής Βιολογίας.