Επίδραση εδώδιμης επικάλυψης με υγρό καπνό στους πληθυσμούς των αλλοιογόνων μικροοργανισμών σε φιλέτα τσιπούρας υπό ψύξη
Effect of edible coating with liquid smoke on spoilage microorganisms of chilled stored seabream fillets
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Μάγγου, Μαρίνα Δ.Όνομα μέλους επιτροπής
Παρλαπάνη, Φωτεινή
Γκολομάζου, Έλενη Ν.
Όνομα Επιβλέποντος
Μποζιάρης, Ιωάννης Σ.
Ημερομηνία
2021Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.