Μελέτη της αντιοξειδωτικής ικανότητας δειγμάτων μελιού της ευρύτερης περιοχής της Πίνδου, με in vitro τεχνικές
Study of the antioxidant capacity of honey samples of the Pindos area, with in vitro techniques
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Πλίτσης, ΓρηγόριοςΌνομα μέλους επιτροπής
Στάγκος, Δημήτριος Φ.
Βεσκούκης, Αριστείδης Σ.
Όνομα Επιβλέποντος
Κουρέτας, Δημήτριος Δ.
Ημερομηνία
2021Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.