Μελέτη της επίδρασης του κρόκου Κοζάνης (Crocus sativus L.) στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του ψωμιού
Study of the effect of Crocus sativus L. on the quality characteristics of bread
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Μανώλα, Ελένη Ν.Όνομα μέλους επιτροπής
Γιαννούλη, Περσεφόνη
Καρκάνης, Ανέστης
Όνομα Επιβλέποντος
Βέλλιος, Ευάγγελος
Ημερομηνία
2021Γλώσσα
el
Λέξη-κλειδί
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.