Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.advisorΓιαννούλη, Περσεφόνηel
dc.creatorΜακρή, Αναστασία Σ.el
dc.date.accessioned2021-05-13T11:38:15Z
dc.date.available2021-05-13T11:38:15Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.other12656
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/56032
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.11995
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΣΤΕΒΙΑel
dc.subject.otherSTEVIA REBAUDIANAel
dc.subject.otherΦΥΤΑ -- ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ -- ΜΕΘΟΔΟΙ -- ΕΡΕΥΝΑel
dc.titleΕπίδραση 2 επιπέδων άρδευσης στις γλυκαντικές ουσίες της stevia rebaudianael
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Ficheros en el ítem

Thumbnail

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International