Ποικιλομορφία και χαρακτηριστικά της μικροβιακής χλωρίδας στο βόειο κρέας ξηρής ωρίμανσης

Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Χατζή, ΒασιλικήΌνομα μέλους επιτροπής
Γκόβαρης, Αλέξανδρος
Σολωμάκος, Νικόλαος
Όνομα Επιβλέποντος
Πεξαρά, Ανδρεάνα
Ημερομηνία
2021Γλώσσα
el
Λέξη-κλειδί
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.