Μελέτη των επιδράσεων της μερικής υποκατάστασης του ιχθυάλευρου από συνδυασμό φυτικών πρωτεϊνών και διατροφικών πρόσθετων ουσιών στην αύξηση και υγεία των ιχθυδίων τσιπούρας (Sparusaurata)
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Ρούσσος, ΕυστράτιοςΌνομα μέλους επιτροπής
Καραπαναγιωτίδης, Ιωάννης
Κοτζαμάνης, Ιωάννης
Όνομα Επιβλέποντος
Νεοφύτου, Νικόλαος Χ.
Ημερομηνία
2020Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.