Καλλιέργεια βασιλικού (Ocimum basilicum) υπό συνθήκες αυξημένης αλατότητας: επιδράσεις στην ανάπτυξη, στη θρεπτική κατάσταση και την αντιοξειδωτική ικανότητα
Basil (Ocimum basilicum) grown under increased salinity: effects on growth, nutrition and antioxidant capacity
Mostra/ Apri
Autore
Αβντούλη, Ντενίσα Α.Committee member
Κατσούλας, Νικόλαος
Λύκας, Χρήστος
Supervisor name
Λεβίζου, Ευθυμία
Data
2020Language
el
Access
free
Academic publisher
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.