Η επίδραση των υπερήχων στην πήξη μιγμάτων ζελατίνης με άμυλο ρυζιού
Ultrasonic effect on the setting of gelatin mixtures with rice starch
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Τσιανάκα, Καλλιόπη Θ.Όνομα μέλους επιτροπής
Βέλλιος, Ευάγγελος
Πετρόπουλος, Σπυρίδων
Όνομα Επιβλέποντος
Γιαννούλη, Περσεφόνη
Ημερομηνία
2020Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.