Η λήψη γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων σε ασθενείς με ιδιοπαθή φλεγμονώδη νοσήματα του εντέρου
The intake of milk and dairy products in patients with idiopathic inflammatory bowel diseases

Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Πιερράκου, ΙφιγένειαΌνομα μέλους επιτροπής
Οικονόμου, Κωνσταντίνος
Τσιόπουλος, Φώτιος
Όνομα Επιβλέποντος
Καψωριτάκης, Ανδρέας
Ημερομηνία
2019Γλώσσα
el
Λέξη-κλειδί
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.