Μελέτη της αντιοξειδωτικής δράσης γαλακτοκομικών της Ελλάδας με πλήθος μοριακών τεχνικών
Study of the antioxidant activity of greek dairy products with molecular tests
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/50192/18913.pdf.jpg?sequence=3&isAllowed=y)
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Βρέκου, Ευαγγελία-ΙωάνναΌνομα Επιβλέποντος
Χαρουτουνιάν, Σέρκο A.
Ημερομηνία
2019Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.