Επίδραση συγκεντρώσεων ολευρωπαΐνης στην έκφραση γονιδίων γευστικών και οσφρητικών υποδοχέων του δάκου της ελιάς
Effect of oleuropein concentrations on the expression of olive fruit fly gustatory and odorant receptor genes
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Καββαθά, ΒασιλικήΌνομα Επιβλέποντος
Ματθιόπουλος, Κωνσταντίνος
Ημερομηνία
2018Γλώσσα
el
Λέξη-κλειδί
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.