Μικροβιολογικές μεταβολές και εμπορικός χρόνος ζωής φιλέτων τσιπούρας (sparus aurata) κατά την αποθήκευση τους σε υπέρψυξη
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/49016/17703.pdf.jpg?sequence=3&isAllowed=y)
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Σακελλαρίου, ΑσπασίαΌνομα Επιβλέποντος
Μποζιάρης, Ιωάννης,
Ημερομηνία
2017Γλώσσα
el
Λέξη-κλειδί
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.