Πιστοποίηση της αυθεντικότητας των παραδοσιακών προϊόντων του ελαιολάδου, μελιού και κρασιού
Authentication of traditional products of olive oil, honey and wine
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Σωτηροπούλου, Σωτηρία Δ.Όνομα Επιβλέποντος
Ζουμπουλάκης, Παναγιώτης
Ημερομηνία
2017Γλώσσα
el
Λέξη-κλειδί
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.
Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών. Ινστιτούτο Βιολογίας, Φαρμακευτικής Χημείας και Βιοτεχνολογίας.