Εμπορικός χρόνος ζωής, μικροβιολογικές, χημικές και οργανοληπτικές αλλαγές κατά τη συντήρηση του καβουριού Callinectes sapidus στους 5°C
helf-life, microbiological, chemical and sensory changes during the storage of blue crab Callinectes sapidus at 5°C
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Κορομηλάς, ΣωτήριοςΌνομα Επιβλέποντος
Μποζιάρης, Ιωάννης
Ημερομηνία
2015Γλώσσα
el
en
Λέξη-κλειδί
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.