Zur Kurzanzeige

Assessment of oxidative stress markers in spleen tissue and blood from sheeps consumed feed with polyphenolic additives in ablactation period

dc.contributor.advisorΣτάγκος, Δημήτριος Φ.el
dc.creatorΚόκκα, Ελευθερία-Νίκηel
dc.date.accessioned2017-03-01T12:51:32Z
dc.date.available2017-03-01T12:51:32Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.other14850
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/46080
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΠολυφαινόλες -- Ανάλυσηel
dc.subject.otherΟξειδωτικό στρεςel
dc.subject.otherΕλεύθερες ρίζες (Χημεία)el
dc.subject.otherΖώα -- Τροφή -- Σύνθεσηel
dc.titleΠροσδιορισμός δεικτών οξειδωτικού στρες σε ιστό σπλήνας και σε αίμα από νεαρά πρόβατα κρεατοπαραγωγής μετά από χορήγηση τροφής με πολυφαινολικά πρόσθεταel
dc.titleAssessment of oxidative stress markers in spleen tissue and blood from sheeps consumed feed with polyphenolic additives in ablactation perioden
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International