Show simple item record

dc.contributor.advisorΑρβανιτογιάννης, Ιωάννηςel
dc.creatorΚουκαλιάρογλου, Μαρίαel
dc.date.accessioned2016-09-30T10:04:12Z
dc.date.available2016-09-30T10:04:12Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.other10451
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/45107
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.4537
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΤΡΟΦΗ -- ΠΡΟΤΥΠΑel
dc.subject.otherΤΡΟΦΗ -- ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣel
dc.subject.otherΤΡΟΦΗ -- ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑel
dc.titleΕκπόνηση συστήματος διαχείρισης ασφάλειας μη μαγειρευμένων τροφίμων κατά το πρότυπο EN ISO 22000:2005 στο Γενικό Περιφερειακό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Παπαγεωργίουel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International