Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.advisorΓκόβαρης, Αλέξανδροςel
dc.creatorΑσλανίδου, Σεβαστή Ι.el
dc.date.accessioned2016-09-30T10:04:08Z
dc.date.available2016-09-30T10:04:08Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.other10405
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/45091
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.3854
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΤΡΟΦΗ -- ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑel
dc.subject.otherΤΡΟΦΗ -- ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣel
dc.titleΗ μικροβιολογική κατάσταση του παραγόμενου χωριάτικου λουκάνικου στο νομό Καρδίτσαςel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International