Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.advisorΜαυρομάτης, Αθανάσιοςel
dc.creatorΚάβελας, Κωνσταντίνος Σ.el
dc.date.accessioned2016-09-30T10:03:34Z
dc.date.available2016-09-30T10:03:34Z
dc.date.issued2011
dc.identifier.other9736
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/44912
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.4605
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑel
dc.subject.otherΤΡΟΦΗ -- ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ -- ΕΡΕΥΝΑel
dc.titleΓενετικά τροποποιημένα τρόφιμα φυτικής προέλευσης και εκτίμηση της αντίδρασης των καταναλωτώνel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Ficheros en el ítem

Thumbnail

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International