Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.advisorΜαυρομάτης, Αθανάσιοςel
dc.creatorΚάβελας, Κωνσταντίνος Σ.el
dc.date.accessioned2016-09-30T10:03:34Z
dc.date.available2016-09-30T10:03:34Z
dc.date.issued2011
dc.identifier.other9736
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/44912
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.4605
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑel
dc.subject.otherΤΡΟΦΗ -- ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ -- ΕΡΕΥΝΑel
dc.titleΓενετικά τροποποιημένα τρόφιμα φυτικής προέλευσης και εκτίμηση της αντίδρασης των καταναλωτώνel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International