Εφαρμογή συστημάτων HACCP στην κονσερβοποίηση των ιχθύων
Application of HACCP in fish canning procedures
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Καρανάσιος, ΧρήστοςΌνομα Επιβλέποντος
Γκόβαρης, Αλέξανδρος
Ημερομηνία
2010Γλώσσα
el
Λέξη-κλειδί
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Κτηνιατρικής.
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ιδρυμα Ηπείρου. Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας. Τμήμα Ιχθυοκομίας και Αλιείας.