Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.advisorΜόσιαλος, Δημήτρηςel
dc.creatorΚουβάτση, Αντωνίαel
dc.date.accessioned2016-09-08T09:09:00Z
dc.date.available2016-09-08T09:09:00Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.other12085
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/44104
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5363
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΜΕΛΙ -- ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣel
dc.subject.otherΧΗΜΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝel
dc.titleΑναστολή της παραγωγής μολυσματικών παραγόντων (virulence factors) από την Pseudomonas aeruginosa παρουσία μελιούel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International