Αξιολόγηση της υπογλυκαιμικής δράσης εκχυλισμάτων παραπροϊόντων επεξεργασίας ροδιού και αμπέλου με βιοχημικές διαδικασίες
Assessment of polyphainolic extracts from by-products of the pomegranate and grape industrial process for hypoglycaemic activity by biochemical methods
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Στραβοδήμος, ΓεώργιοςΌνομα Επιβλέποντος
Λεωνίδας, Δημήτρης Δ.
Ημερομηνία
2013Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.