Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.advisorΡαχιώτης, Γεώργιοςel
dc.creatorΚολοβού, Ευαγγελία Θ.el
dc.date.accessioned2016-08-10T11:47:35Z
dc.date.available2016-08-10T11:47:35Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.other11501
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/43595
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.4191
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΤΡΟΦΗ -- ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣel
dc.subject.otherΤΡΟΦΗ -- ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑel
dc.titleΧορήγηση ερωτηματολογίου KAP σε χειριστές τροφίμωνel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International