Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.advisorΠουρνάρας, Σπυρίδωνας Α.el
dc.creatorΒαθράκης, Ανδροκλής Β.el
dc.date.accessioned2016-08-10T11:47:20Z
dc.date.available2016-08-10T11:47:20Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.other11374
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/43537
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.4019
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΤΡΟΦΗ -- ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣel
dc.subject.otherΤΡΟΦΗ -- ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑel
dc.titleΑντιμικροβιακή δράση βακτηριοσίνης (νισίνης-Ε234) και βακτηριοφάγου (Ρ-100) έναντι της L.monocytogenes σε σαλάτες έτοιμες προς κατανάλωση, "τυροσαλάτα" και "ταραμοσαλάτα"el
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International