Προσδιορισμός της αντιοξειδωτικής ικανότητας σε πολυφαινολικά εκχυλίσματα από απόβλητα επεξεργασίας ντομάτας
Determination of antioxant activity in polyphenol extracts from waste of elaboration tomato
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Αλεξίου, ΓιώργοςΌνομα Επιβλέποντος
Κουρέτας, Δημήτριος Δ.
Στάγκος, Δημήτριος Φ.
Ημερομηνία
2013Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.