Προσδιορισμός της αντιοξειδωτικής δράσης πρωτεϊνών τυρογάλακτος, σόγιας και εκχυλίσματος μοσχαρίσιου κρέατος
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/43208/11436.pdf.jpg?sequence=3&isAllowed=y)
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Αϊβαζίδης, ΣτέφανοςΌνομα Επιβλέποντος
Κουρέτας, Δημήτριος Δ.
Ημερομηνία
2013Γλώσσα
el
Λέξη-κλειδί
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.