Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.advisorΜαυρομάτης, Αθανάσιοςel
dc.creatorΓώγος, Πέτροςel
dc.date.accessioned2016-06-06T12:36:17Z
dc.date.available2016-06-06T12:36:17Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.other12457
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/41641
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.4621
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΤΡΟΦΗ -- ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑel
dc.subject.otherΤΡΟΦΗ -- ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣel
dc.subject.otherΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΑ -- ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑel
dc.subject.otherΟΖΟΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΝΕΡΟel
dc.titleΕπιδράσεις του οζονοποιημένου νερού στο μικροβιολογικό φορτίο και τις οργανοληπτικές ιδιότητες φρέσκων οπωροκηπευτικώνel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International