Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.advisorΓιαννούλη, Περσεφόνηel
dc.creatorΚοντοκώστας, Σταύροςel
dc.date.accessioned2015-01-05T21:42:44Z
dc.date.available2015-01-05T21:42:44Z
dc.date.issued2010
dc.identifier.other9144
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/344en
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΟΙΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ -- ΕΛΛΑΔΑel
dc.subject.otherΟΙΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ -- ΕΛΛΑΔΑel
dc.subject.otherΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΑel
dc.titleΟι επιδράσεις της ζύμωσης και της ωρίμανσης του κρασιού στα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά τουel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International