Show simple item record

dc.contributor.advisorΠαναγιωτάκη, Παναγιώταel
dc.creatorΑγγέλου, Δώραel
dc.date.accessioned2015-01-05T21:43:12Z
dc.date.available2015-01-05T21:43:12Z
dc.date.issued2002
dc.identifier.other1433
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/670en
dc.language.isoel_GRen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΨΑΡΙΑ -- ΑΒΓΑel
dc.subject.otherΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ -- ΕΡΕΥΝΑel
dc.titleΚριτήρια ποιότητας αυγών σε ψάρια υπό συνθήκες αιχμαλωσίαςel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Τεχνολογικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας, Φυτικής και Ζωϊκής Παραγωγής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International