Show simple item record

Assessment of oxidative stress markers in stomach and spleen tissues of broiler chickens after the administration of drinking water enriched with polyphenolic extracts from olive mill waste waters

dc.contributor.advisorΣτάγκος, Δημήτριος Φ.el
dc.creatorΝτόντος, Αλέξανδροςel
dc.date.accessioned2018-04-03T10:00:37Z
dc.date.available2018-04-03T10:00:37Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.other17400
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/48243
dc.language.isoel_GRen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΠολυφαινόλες -- Ανάλυσηel
dc.subject.otherΟξειδωτικό στρεςel
dc.titleΠροσδιορισμός δεικτών οξειδωτικού στρες σε ιστούς στομάχου και σπλήνα, κοτόπουλων κρεατοπαραγωγής, μετά από χορήγηση πόσιμου νερού με πολυφαινολικό εκχύλισμα από απόβλητα ελαιοτριβείουel
dc.titleAssessment of oxidative stress markers in stomach and spleen tissues of broiler chickens after the administration of drinking water enriched with polyphenolic extracts from olive mill waste watersen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International