Show simple item record

Assessment of oxidative stress markes in heart and liver tissues of broiler chickens after the administration of drinking water enriched with polyphenolic extracts from olive mill waste waters

dc.contributor.advisorΚουρέτας, Δημήτριος Δ.el
dc.creatorΤερψίδης, Ηλίας Κωνσταντίνοςel
dc.date.accessioned2018-01-23T11:29:25Z
dc.date.available2018-01-23T11:29:25Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.other16802
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/47597
dc.language.isoel_GRen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΠολυφαινόλες -- Ανάλυσηel
dc.subject.otherΟξειδωτικό στρεςel
dc.titleΠροσδιορισμός δεικτών οξειδωτικού στρες σε καρδιακούς και ηπατικούς ιστούς κοτόπουλων κρεατοπαραγωγής μετά από χορήγηση πόσιμου νερού με πολυφαινολικό εκχύλισμα από απόβλητα ελαιοτριβείουel
dc.titleAssessment of oxidative stress markes in heart and liver tissues of broiler chickens after the administration of drinking water enriched with polyphenolic extracts from olive mill waste watersen
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International