Show simple item record

Assessment of oxidative stress markers in spleen tissue and blood from sheeps consumed feed with polyphenolic additives in ablactation period

dc.contributor.advisorΣτάγκος, Δημήτριος Φ.el
dc.creatorΚόκκα, Ελευθερία-Νίκηel
dc.date.accessioned2017-03-01T12:51:32Z
dc.date.available2017-03-01T12:51:32Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.other14850
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/46080
dc.language.isoel_GRen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΠολυφαινόλες -- Ανάλυσηel
dc.subject.otherΟξειδωτικό στρεςel
dc.subject.otherΕλεύθερες ρίζες (Χημεία)el
dc.subject.otherΖώα -- Τροφή -- Σύνθεσηel
dc.titleΠροσδιορισμός δεικτών οξειδωτικού στρες σε ιστό σπλήνας και σε αίμα από νεαρά πρόβατα κρεατοπαραγωγής μετά από χορήγηση τροφής με πολυφαινολικά πρόσθεταel
dc.titleAssessment of oxidative stress markers in spleen tissue and blood from sheeps consumed feed with polyphenolic additives in ablactation perioden
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International