Προσδιορισμός γλουταθειόνης, ολικής αντιοξειδωτικής ικανότητας και πρωτεϊνικών καρβονυλίων σε μυϊκά κύτταρα έπειτα από τη χορήγηση πολυφαινολικού εκχυλίσματος στεμφύλων
Assessment of glutathione, total antioxidant activity and protein carbonyls in muscle cells treated with polyphenolic extract from grape pomace
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Τσιουτσιουλίτη, ΑθανασίαΌνομα Επιβλέποντος
Κουρέτας, Δημήτριος Δ.
Ημερομηνία
2014Γλώσσα
el
Λέξη-κλειδί
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.