Show simple item record

Assessment of the antioxidant activity of an encapsulated polyphenolic extract from olive mill wastewater with molecular and cellular methods

dc.contributor.advisorΚουρέτας, Δημήτριος Δ.el
dc.creatorΚρεατσούλη, Κωνσταντίναel
dc.date.accessioned2016-09-30T10:01:48Z
dc.date.available2016-09-30T10:01:48Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.other12389
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/44402
dc.language.isoel_GRen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΠΟΛΥΦΑΙΝΟΛΕΣ -- ΑΝΑΛΥΣΗel
dc.subject.otherΥΓΡΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑel
dc.subject.otherΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟΥ -- ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑel
dc.titleΠροσδιορισμός της αντιοξειδωτικής δράσης ενός ενθυλακωμένου πολυφαινολικού εκχυλίσματος από υγρά απόβλητα ελαιοτριβείου με μοριακές και κυτταρικές μεθόδουςel
dc.titleAssessment of the antioxidant activity of an encapsulated polyphenolic extract from olive mill wastewater with molecular and cellular methodsen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International