Show simple item record

Assessment of oxidative stress markers in pigg blood and hepatic tissue in ablactation period treated with polyphenolic additives

dc.contributor.advisorΚουρέτας, Δημήτριος Δ.el
dc.creatorΓκίκα, Ελένηel
dc.date.accessioned2016-07-06T10:58:07Z
dc.date.available2016-07-06T10:58:07Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.other12375
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/43204
dc.language.isoel_GRen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΠΟΛΥΦΑΙΝΟΛΕΣel
dc.subject.otherΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟ ΣΤΡΕΣel
dc.subject.otherΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΡΙΖΕΣ (ΧΗΜΕΙΑ)el
dc.subject.otherΑΙΜΑ -- ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΧΗΜΕΙΑel
dc.titleΠροσδιορισμός δεικτών οξειδωτικού στρες σε αίμα και ηπατικό ιστό από νεαρά χοιρίδια κρεατοπαραγωγής μετά από χορήγηση τροφής με πολυφαινολικά πρόσθεταel
dc.titleAssessment of oxidative stress markers in pigg blood and hepatic tissue in ablactation period treated with polyphenolic additivesen
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International