Μελέτη αντιοξειδωτικής δράσης πολυφαινολικού εκχυλίσματος από απόβλητα ελαιοτριβείου μετά από ενθυλάκωσή του σε πρωτεϊνη τυρογάλακτος, μαλτοδεξτρίνη και ζελατίνη
Study of antioxidant activity of polyphenolic extract from olive oil waste waters after encapsulation into protein, maltodextrin and gelatin
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Φουστέρη, Αννα-ΖηνοβίαΌνομα Επιβλέποντος
Στάγκος, Δημήτριος Φ.
Ημερομηνία
2013Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.